Banner

Phuksisyksyn opinnot

Ohessa on esitetty ensimmäisen vuoden syyslukukauden kurssit lyhyesti. Ensimmäisen vuoden opinnot koostuvat pääasiassa matematiikasta, fysiikasta ja ohjelmoinnista.

Jo phuksisyksystä lähtien opinnot alkavat täydellä teholla. Ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä panostuksella opintosi tulevat varmasti sujumaan kuin vettä vaan. Tässä lista tulevista syksyn kursseistasi, jotka sinun tulee suorittaa.

MS-A0103 Differentiaali- ja integraalilaskenta 1

Differentiaali- ja integraalilaskennassa mieleesi palautellaan lukiosta tuttuja asioita sekä sukelletaan syvemmälle diffisten ihmemaahan.

MS-A0003 Matriisilaskenta

Matriisilaskennassa opit tuntemaan ja käsittelemään toisinaankin hyvin kinkkiseksi käyviä matriiseja. Matriisin käännöt, kertolaskut ja monet muut sujuvat tämän jälkeen kuin vettä vain.

ELEC-A3110 Mekaniikka

Palautellaan vähän mieleen lukiosta tuttuja mekaniikan juttuja ja opitaan kasa uusia konsteja mekaniikkalaskujen ratkaisemiseksi.

CSE-A1111 Ohjelmoinnin peruskurssi Y1

Opitaan koodaamisen alkeet ja perusasiat, jotta opiskelijan on helpompi syventyä muihinkin kieliin tulevaisuudessa.

ELEC-A4010 Sähköpaja

Annetaan opiskelijalle mahdollisuus tutustua Arduino-alustaan ja toteuttaa pieniä projekteja hyvässä hengessä.

ELEC-A0110 Johdatus opiskeluun Sähkö-tekniikan kandidaattiohjelmassa

Opetetaan tärkeimmät tietojärjestelmät, joita opiskelija tulee tarvitsemaan läpi opintojensa. Aiheena ovat mm. WebOodi sekä MyCoursesin käyttö. Tietojärjestelmien lisäksi käsitellään myös yleiset opintoasiat sekä tuutorointi.

Sponsorina Tuxera