Banner

Viestintä

Tällä sivulla on eritelty killan eri viestintävälineitä eli mediaa. Killan pääviestintäväline on ehdottomasti sähköpostilistat, niistä lisää alla. Lisäksi käytetään kiltahuoneen seinältä löytyvää ilmoitustaulua, Telegramia ja tapahtumakalenteria.

Sähköpostilistat

Sähköpostilistoille liittyminen tai listoilta poistuminen tapahtuu pääasiassa täyttämällä sähköpostiosoite listan omalla sivulla olevaan lomakkeeseen. Sivu löytyy klikkaamalla listan nimeä. Osaa listoista moderoivat myös muut, muun muassa Opintomestari ja SuurPhuksi. Kaikille listoille ei voi kuka tahansa liittyä, eikä kaikille listoille voi myöskään kuka tahansa suoraa lähettää viestiä. Seuraavassa on hieman eritelty listojen käyttötarkoitusta.

AYY:n pyörittämät listat. Seuraavat listat sijaitsevat osoitteen list.ayy.fi alla.

ash Killan hallituksen lista. Lista on avoin, joten listan kautta kuka tahansa saa helposti yhteyden hallitukseen. Listalle ei voi kuitenkaan liittyä.
as Hallituksen ja toimihenkilöiden lista. Jos koet kuuluvasi jompaan kumpaan edellisistä, niin sinun pitäisi olla jäsenenä kyseisellä listalla. Viestitään lähinnä kokouskutsuja ja pöytäkirjoja. Lista on moderoitu.
as-jas AS:n jäsenlista. Listalle pitäisi kuulua kaikki killan jäsenet, eikä ylimääräisiä. Tiedotetaan koko kiltaa koskevista asioista, kuten tulevista vuosijuhlista. Todella vähän viestejä.
as-akt Killan aktiivilista. Listalle lähetetään viikkotiedotteita kaikista killan tapahtumista ja kiltalaisia mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista.
asphuksit Listalle kuuluvat kaikki kuluvan vuoden phuksit ja ISO-henkilöt. Listalle lähetetään paljon phukseja, sekä killan tapahtumia koskevia viestejä. Moderaattorina Phuksikapteeni.
asisot Kuluvan vuoden ISO-henkilöiden viestintään tarkoitettu lista.

Myös killan omalla serverillä aski.hut.fi pyörii joitain listoja, lähinnä vanhat phuksilistat ja toimikuntien käyttämät listat. Jos tiedät haluavasi liittyä jollekin tietylle listalle, niin ota viestintämestariin yhteyttä.


Muita kanavia

Telegram

Killan Telegram-kanavalle lähetetään tiivistelmä viikkotiedotteesta sekä lyhyitä infoviestejä killan tapahtumista ja toiminnasta

Kanavalle pääset linkistä:

Instagram

Killan instagramin löydät täältä

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterista voit helposti katsoa milloin tapahtuu ja missä.

  • Tapahtumakalenteri
  • Killan IRC-kanavat

    • !asphuksinmieliset - eniten keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä, notAlwaysSFW
    • #aski - virtuaalinen kiltahuone: quoteja sekä vanhoja partoja
    • !aivansama - Hallitusmouholle ym. kiltaan liittyvälle keskustelulle omistettu epävirallinen kanava.

    Sponsorina Tuxera