Banner

Killan jäsenyys

Killan varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään kaikki AYY:n jäsenistöön kuuluvat henkilöt. Killan jäsenä saat muun muassa äänioikeuden vaalikokouksissa, pääsyn killan sähköpostilistoille ja olet etusijalla ei-jäseniin nähden esimerkiksi killan excursioille jonotettaessa. Jäseneksi pääsee helpoiten maksamalla AS-killan jäsenmaksu lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä. Alla listattuna muita vaihtoehtoja.

Lisätietoa killan jäsenyydestä löytyy killan säännöistä luvusta 2.

Uusi jäsen

HUOM. Phuksien ei tarvitse erikseen hakea jäsenyyttä, vaikka et olisi maksanut jäsenmaksua lukuvuosi-ilmottautumisen yhteydessä. Jäsenmaksun voit suorittaa alla olevien ohjeiden mukaisesti. (kts. kohta "Jäsenmaksu")

Killan varsinaista jäsenyyttä voi hakea vapaamuotoisella kirjeellä tai sähköpostilla killan hallitukselle.
Voit myös täyttää lomakkeen osoitteessa AS-jäsenhakemus

Viestistä tulee käydä ilmi vähintään henkilön etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, kotikunta, ja onko henkilö AYY:n jäsen. Lisäksi voi mainita myös postiosoitteen ja hyviä perusteluja sille, miksi haluaa olla AS:n jäsen. Jäsenyys vahvistetaan kun jäsenmaksu näkyy maksettuna tilillä (ao. ohjeiden mukaisesti).

Jäsenyyden uusiminen

Jos olet jo ennestään killan jäsen ja haluat uusia jäsenyytesi, riittää että maksat jäsenmaksun killan tilille ao. ohjeiden mukaisesti. Huom! Jäsenmaksun eräpäivä on syyskuun viimeinen päivä, ja se oikeuttaa jäsenyyteen kyseiselle lukuvuodelle.

Vanha jäsen

Killan vanhaksi jäseneksi voi hakea henkilö, joka on ollut killan varsinainen jäsen, mutta ei ole enää AYY:n jäsen. Vanhan jäsenen ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksun suuruus on 8 euroa ja se maksetaan killan tilille.

Saaja: Automaatio- ja systeemitekniikan kilta
IBAN: FI84 3131 3001 8081 61
Viesti: Jäsenmaksu, Etunimi Sukunimi
Summa: 8 euroa

Sponsorina Tuxera