Banner

ASki

Kiltahuoneemme ASki auttaa sinua jos et keksi mitään tekemistä tai muuten vain kaipaisit pientä piristystä. ASkiin löydät menemällä TUAS-talon hissin takaa ovesta sisään, kääntymällä vasempaan ja kävelemällä suoraan. Varoitettakoon tässä vaiheessa, että muutamat ASkiin löytäneet eivät ole palanneet takaisin luennoille.

Mutta mikä kiltahuone?

Jokaisen aASin perusoikeuksiin kuuluu kiltahuoneemme ASkin käyttö. ASki on killan toiminnalle omistettu tila, josta jokainen killisti nauttii ja on vastuussa. ASki tarjoaa mahdollisuudet rentoutumiseen, opiskeluun ja huviin, sekä mittavat tarjoilut kioskin muodossa. Tarjolla on muun muassa kahvia, teetä, muita virvokkeita, karkkia, puuroa, pitsaa, pastaa ja sekalaisia tuotteita.

ASkin toimintaa johtaa ASkitoimikunta, johon kuuluvat Askimestari ja ASkivahdit. He kannustavat kiltalaisia tilan kunnossapidossa, päättävät tarjonnan, huolehtivat kaappien täydennyksestä, jakavat kiltalasille bonuspisteitä ASkipiikkeihin ja pyrkivät pitämään tilan viihtyisänä kaikille.

ASkissa on vaikka mitä! Lautapelejä löytyy, esimerkkinä mainittakoon Bang!, joka on saavuttanut killassa suuren suosion. Mikäli lautapelit eivät kiinnosta, löytyvät nurkasta Xbox ja Nintendo NES. Mikäli pelit eivät ole sinun juttusi, voit ASkissa viettää aikaa myös lukemalla Aku Ankkaa tai vaikkapa uusimman Cosmopolitanin. Tieteestä ja tekniikasta kiinnostuneille on Tiede-lehti ja Tekniikan Maailma. Lehtiä on mukava lueskella sohvilla, joita ASkista löytyykin runsaasti. ASkissa on myös muutama tietokone kiltalaisten käyttöön.

ASkissa saattaa välillä tapahtua vaikka mitä. Välillä näkee betonin valamista, kun muille killoille tehdään painavia vuosijuhlalahjoja. Välillä taas killan toimikunnat pitävät kokouksiaan ASkissa. ASkissa näkee myös erilaisia esineitä ja rakennelmia vuosien varrelta ja esimerkiksi killan saamia vuosijuhlalahjoja.

Sponsorina Tuxera